Doe de dingen die je graag doet,

vol goesting en energie

Beweging doet leven, schept vrijheid en verbinding.

Ben je al vele malen naar de dokter of kinesist geweest, maar blijft dat lichaam je parten spelen?

Ben je snel vermoeid, gespannen, overprikkeld of lusteloos? 

Kom je er niet toe om te spelen met je kinderen, of om je daar in uit te leven?

Zou je graag vrij willen bewegen op muziek tijdens een feest of een festival? 

Onze bewegingsvrijheid is zo belangrijk. Zelfs een gekneusde vinger kan je leven al duchtig overhoop smijten. Gelukkig is ons lichaam goed gebouwd en kunnen we meestal snel herstellen. Maar wat als ons lijf haar natuurlijk veerkracht verloren heeft?

Heb je aanhoudende pijn en beperking in bepaalde gewrichten of blessures die steeds terugkomen?

Dit kan een uitnodiging zijn om je “fysiek probleem” niet als een alleenstaande ervaring te bekijken, maar als een signaal om beter te luisteren naar je lichaam en je relaties tot jezelf en anderen. Wat zegt je lichaamstaal over jezelf? Wat heb jij echt nodig? Welke gewoontes en verhalen dienen jou niet meer in het alledaagse en jouw interacties met anderen? Hoe kan dit een eerste stap zijn om verder te groeien?

In bewegingstherapie, een vorm van lichaamsgerichte therapie, ga je aan de slag met creatieve bewegingsoefeningen die jou niet alleen helpen bij het doorbreken van de blessure-cycles maar ook een nieuwe kwaliteit van beweging aanleren.

Het gaat niet zozeer om wat je doet, maar hoe je het doet. En de kunst van het natuurlijk bewegen, hebben de meeste onder ons nooit meegekregen. Maar het is nooit te laat om beter te leren bewegen, om terug de activiteiten te kunnen doen die je wil doen.

Ik ben benieuwd naar wat jou in beweging brengt.