In verbinding met onszelf en de ander, vol goesting in het leven staan

Lichaamsgerichte relatie- en intimiteitscoaching is een vorm van begeleiding waarbij we werken aan het verbeteren van jouw intieme relaties en seksuele ervaringen. Het richt zich op het verkennen en begrijpen van jouw lichaam, gevoelens en verlangens binnen de context van relaties.

uitdagingen en problemen in intieme relaties. Enkele voorbeelden zijn:

  • Communicatieproblemen: Als je moeite hebt om effectief te communiceren met je partner(s), kan coaching helpen om betere communicatievaardigheden te ontwikkelen en nieuwe manieren te verkennen om open en eerlijk te praten.
  • Gebrek aan intimiteit: Als de intimiteit in je relatie is afgenomen of als je het gevoel hebt dat er een emotionele afstand is ontstaan, kan coaching je helpen om de oorzaken te begrijpen en manieren te vinden om de intimiteit te herstellen en te verdiepen.
  • Seksuele uitdagingen: Coaching kan ondersteuning bieden bij seksuele problemen, zoals een laag libido, erectieproblemen, pijn tijdens seks of moeite met het bereiken van een orgasme. Samen met de coach kun je werken aan het verkennen van deze uitdagingen en het vinden van oplossingen.
  • Vertrouwenskwesties: Als er vertrouwensbreuken zijn ontstaan in je relatie, kan coaching helpen bij het herstellen van vertrouwen en het opbouwen van een gezonde basis voor de toekomst.
  • Seksuele identiteit en voorkeuren: Als je worstelt met je seksuele identiteit, geaardheid of specifieke voorkeuren, kan coaching een veilige ruimte bieden om deze kwesties te verkennen en jezelf beter te begrijpen.

De sessies worden steeds individueel aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen. Tijdens een sessie wordt er aandacht besteed aan communicatie, het opbouwen van vertrouwen en het creëren van een veilige en respectvolle omgeving. Samen zullen we kijken naar de dynamiek in jouw relatie(s) en de manier waarop intimiteit daarin worden ervaren.

De focus ligt op het vergroten van bewustzijn en het ontwikkelen van vaardigheden om beter te kunnen luisteren naar jezelf en je partner(s). Dit kan gaan over het herkennen en uiten van jouw emoties, wensen en grenzen, het verkennen van nieuwe vormen van intimiteit, of het omgaan met eventuele problemen of uitdagingen die je ervaart.

Lichaamsgerichte relatie- en intimiteitscoaching is een veilige en ondersteunende omgeving waarin je de ruimte krijgt om open te praten over je seksualiteit en relaties. Het doel is om jou te helpen diepere verbinding en intimiteit te creëren binnen jouw relaties.

Lichaamsgerichte relatie- en intimiteitscoaching kan nuttig zijn bij verschillende


Nog vragen? Vul het formulier hieronder in en ik beantwoord zo spoedig mogelijk.

nl_BEDutch