Ik wilde werken rond enkele problemen, ouder worden en meer zeggenschap krijgen over mijn wensen en verlangens. Harald zorgde voor een prachtig ondersteunend en wijs proces om me op die reis te helpen. Hij is vriendelijk, zorgzaam en zeer ondersteunend, en creëerde voor mij de ruimte om me veilig te voelen door op een diepgaande manier met deze kernkwesties bezig te zijn.

James

Ik heb echt genoten van de sessie met Harald. Hij gaf me een superveilig gevoel om in diepere lagen te onstpannen. Ik zou graag verder gaan in deze richting. En hij heeft me ook geholpen om een aantal punten los te maken die ik altijd al wilde maar niet wist hoe. Mijn onderrug en buik, bekken en psoas ontspanden zo diep. En de hele achterste helft van het lichaam en bekken voelde aan als een koraal/zeewier dat droog en verkrampt was en nu vol water en leven zit.

Nadia

Ik volgde deze maand bij Harald een dansworkshop, ik genoot van het dansen, de nieuw ontdekte dansbewegingen. Ik kende al ruitenkuisbewegingen met mijn armen maar nog niet de Silly Walk voor mijn benen. Ik kijk uit naar een volgend feestje om ze te testen. Wat ik goed vond was dat er tussendoor een mini-uitwisselmoment was over sommige oefeningen. Misschien dat daarom het thema volgen en leiden bleef hangen. Ik merkte na de workshop de bewegingen tussen mij en mijn partner beter op. Ze verliepen wat spontaner. Ik durf er wel eens van uit gaan dat hij weinig initiatief neemt maar kijk, ik voelde hoe hij wel leidde en ik pruttelde minder tegen en omgekeerd. Wie weet volgen we binnenkort wel samen eens een workshop!

Lies

Working with Harald was one of the best decisions in my life. The techniques he showed me helped me through a difficult phase in my life and I'm still taking so much value from doing the exercises he showed me. Would 100% recommend working with him as the Whatsapp Support and the calls are always spot on!! You'll love it and take big long term value from it. Trust me! christian

Christian

Ik mocht al voor de tweede keer tijdens een teamdag proeven van spel-en bewegingstherapie dat door Harald werd georganiseerd en begeleid. Harald is een natuurtalent en weet iedereen vanaf minuut één mee te krijgen in het spel. De muziek die gebruikt werd, werkt erg ondersteunend bij het gebeuren en het geheel bezorgde me meermaals kippenvel. Het raakte me echt. Dank daarvoor!

Goedele, Massage therapeut

Na het bijwonen van een aantal van Harald’s verschillende Primal Play workshops en evenementen, kan ik met zekerheid zeggen dat deze momenten ongelooflijk vitaliserend zijn, super leuk, en ook heel veilig om deel van uit te maken.
Harald faciliteert en leidt op een vriendelijke, duidelijke en openhartige manier. Hij heeft aandacht voor en reageert op de behoeften van de groep en is zeer bedreven in het faciliteren van een unieke stroom van activiteiten die zich opbouwen op manieren die je waarschijnlijk niet verwacht! Als een mens die echt zijn oerinstinctieve energie in de wereld moet loslaten, ben ik heel tevreden en dankbaar voor de veilige en stimulerende ruimtes die Harald biedt.
Dus met dat… dank je wel Harald 🙏

Axios

en_GBEnglish