Twas echt vree plezant

Op een rustgevende en tegelijkertijd speelse manier even alles aan de kant gezet tijdens het boomklimmen met Harald. Een ideale activiteit tussen het studeren door waarbij ik zowel fysiek als mentaal mijzelf volledig kon uitleven. Daarnaast was het ook een ideale afleiding als voorbereiding op een belangrijke handbalmatch later die dag. Het was jaren geleden dat ik de aap had uitgehangen maar heb er het plezier volledig van herontdekt en ben er zeker van dat ik het niet meer links laat liggen.

Maurice
Student Master Bewegingswetenschappen

Ondersteuning voor een moeilijke fase

Werken met Harald was een van de beste beslissingen in mijn leven. De technieken die hij me liet zien, hielpen me door een moeilijke fase in mijn leven en ik haal nog steeds zoveel mooie ervaringen uit die oefeningen. Ik raad het 100% aan om met hem te werken, want de Whatsapp Support en de gesprekken zijn altijd spot on!!!

Chris Erthel

Energie tanken in het bos

Ik zet Harald en zijn werk hier eens in ‘t licht: Niet alleen is hij een sierlijke boomklimmende aap. Hij woont ook in een magisch bos in Sinaai waar je instant tot rust komt tussen de spechten en andere vliegende of kruipende wezens. De keren dat ik er verbleef voelde ik heel mijn lijf ‘resetten’ en energie tanken. Harald is een inspirerende gids en een unieke therapeut.

Gust Vanhecke
Trainer / LEJO

Ouder worden, wensen en verlanges

Ik wilde werken rond enkele problemen, ouder worden en meer zeggenschap krijgen over mijn wensen en verlangens. Harald zorgde voor een prachtig ondersteunend en wijs proces om me op die reis te helpen. Hij is vriendelijk, zorgzaam en zeer ondersteunend, en creëerde voor mij de ruimte om me veilig te voelen door op een diepgaande manier met deze kernkwesties bezig te zijn.

James

Spel-en bewegingstherapie voor therapeuten

Ik mocht al voor de tweede keer tijdens een teamdag proeven van spel-en bewegingstherapie dat door Harald werd georganiseerd en begeleid. Harald is een natuurtalent en weet iedereen vanaf minuut één mee te krijgen in het spel. De muziek die gebruikt werd, werkt erg ondersteunend bij het gebeuren en het geheel bezorgde me meermaals kippenvel. Het raakte me echt. Dank daarvoor!

Goedele Mans
Massagetherapeut

Mijn oerinstinctieve energie loslaten

Na het bijwonen van een aantal van Harald’s verschillende workshops en evenementen, kan ik met zekerheid zeggen dat deze momenten ongelooflijk vitaliserend zijn, super leuk, en ook heel veilig om deel van uit te maken. Harald faciliteert en leidt op een vriendelijke, duidelijke en openhartige manier. Hij heeft aandacht voor en reageert op de behoeften van de groep en is zeer bedreven in het faciliteren van een unieke stroom van activiteiten die zich opbouwen op manieren die je waarschijnlijk niet verwacht! Als een mens die echt zijn oerinstinctieve energie in de wereld moet loslaten, ben ik heel tevreden en dankbaar voor de veilige en stimulerende ruimtes die Harald biedt. Dus met dat… dank je wel Harald 🙏

Axios Papaflessas
Psycho-Somatic Practitioner

Terug genieten van dansen

Ik volgde deze maand bij Harald een dansworkshop, ik genoot van het dansen, de nieuw ontdekte dansbewegingen. Ik kende al ruitenkuisbewegingen met mijn armen maar nog niet de Silly Walk voor mijn benen. Ik kijk uit naar een volgend feestje om ze te testen. Wat ik goed vond was dat er tussendoor een mini-uitwisselmoment was over sommige oefeningen. Misschien dat daarom het thema volgen en leiden bleef hangen. Ik merkte na de workshop de bewegingen tussen mij en mijn partner beter op. Ze verliepen wat spontaner. Ik durf er wel eens van uit gaan dat hij weinig initiatief neemt maar kijk, ik voelde hoe hij wel leidde en ik pruttelde minder tegen en omgekeerd. Wie weet volgen we binnenkort wel samen eens een workshop!

Lies Van Puyvelde
Kinesitherapie / Praktijk Voor Zelfzorg

Diep ontspannen

Ik heb echt genoten van de sessie met Harald. Hij gaf me een superveilig gevoel om in diepere lagen te onstpannen. Ik zou graag verder gaan in deze richting. En hij heeft me ook geholpen om een aantal punten los te maken die ik altijd al wilde maar niet wist hoe. Mijn onderrug en buik, bekken en psoas ontspanden zo diep. En de hele achterste helft van het lichaam en bekken voelde aan als een koraal/zeewier dat droog en verkrampt was en nu vol water en leven zit.

Nadia
Therapeut

Bewegen met minder spanning en angst na fysieke pijn en blessure

Harald kwam bij ons in het WGC Nieuw Gent een individuele sessie geven aan twee cliënten die moeilijk konden geholpen worden door onze kine’s. Na de sessie konden we een uitzonderlijke vooruitgang in beweeglijkheid en pijnervaring bij beide cliënten ervaren. Client A, die leed aan meerdere trauma’s, heeft aanzienlijk baat gehad bij jouw interventie, met een merkbaar positief effect. Ondanks dat hij de sessie als confronterend en uitdagend ervoer, gaf hij aan aanzienlijke vooruitgang te boeken in het verwerken van zijn ervaringen. De volgende dag vertoonde hij minder spanning en angst. Helaas hadden we geen mogelijkheid voor verdere opvolging, dus er is geen aanvullende informatie beschikbaar. Client B, die zich presenteerde met schouderpijn, meldde tijdens de daaropvolgende sessie (9 dagen later) dat zijn symptomen volledig waren verdwenen. Bijgevolg is hij niet teruggekomen voor verdere opvolgafspraken.  

Ann van De Walle
Cooridnator / WGC Nieuw gent