“Harald”, een naam die gedragen is door koningen uit Zweden, Noorwegen en Engeland. Het betekent zowel “krijger” als “soldaat”. Een kanjer van een naam. Daar hadden mijn ouders niet meteen aan gedacht.

Hara in het japans staat voor de “zachte buik”. Dat deel van ons lichaam tussen het schaambeen en de onderkant van het borstbeen. De hara is in de Oosterse geneeskunde het centrum van vitaliteit en levenskracht.

Als kind was ik verliefd op het leven. Ik had al een liefje van mijn 3 jaar. Buiten in het bos spelen was een groot deel van mijn leefwereld. Maar beetje bij beetje verloor ik contact met mijn spontaniteit, mijn enthousiasme. De meesten onder ons.

In het begin van mijn 20er jaren zat ik helemaal vast in mijn lijf. Ik werd zenuwachtig rond vrouwen en kon enkel ontspannen met een joint (cannabis). Mezelf zijn was geen optie, te spannend, letterlijk. Er wou iets veranderen, ikzelf. Yoga, dans, krijgskunst en massage kwamen op mijn pad, ik leerde weer ontspannen en mijn lichaam werd het kompas doorheen mijn leven, terug naar de natuur in mezelf.

Vanuit mijn vele jaren ervaring in bewegingsworkshops en individuele begeleiding als bewegingstherapeut biedt ik eenvoudig en doeltreffende methodes die jou helpen om terug in beweging te komen.

Deze methodes komen uit mijn master dans – en bewegingstherapie, opleiding yogaleraar en worstelcoach. Mijn eigen training in elke van deze disciplines laat mij toe om juist die methodes te kiezen die voor jou werken om meer vrijheid te beleven.

Mijn motto is “Dare to Feel“. De moed tonen om te voelen wat er niet gezegd wordt. Om te kiezen voor wat ons diep vanbinnen plezier doet voelen. Ik sta voor de waarden voor de kernwaarden die ik meegeef aan mijn klanten. Speelsheid, lichamelijkheid en natuurbeleving. Daaruit komt mijn voldoening, mijn goesting, en die is aanstekelijk.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op deze prachtige reis, waarbij we samen een veilige en inspirerende ruimte creëren. Een ruimte waarin je je vrij voelt om jouw instinct, verbeelding en intuïtie volledig te ontplooien.


en_GBEnglish